Κωδικός Περιοχής 28 / +35228Κωδικός Περιοχής:28     (+352 28)
Πόλη ή Περιοχή:Luxembourg City

Χώρα:

Λουξεμβούργο


Κωδικός Περιοχής 28 / +35228 (Λουξεμβούργο)


Το πρόθεμα 28 είναι ο κωδικός περιοχής για το Luxembourg City. Και το Luxembourg City βρίσκεται στη Λουξεμβούργο. Αν βρίσκεστε εκτός της Λουξεμβούργο και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Luxembourg City, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Λουξεμβούργο είναι το +352, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Luxembourg City, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +352 28 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +352 28, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Luxembourg City για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00352 28.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού