Κωδικός Περιοχής 273 / +238273Κωδικός Περιοχής:273     (+238 273)
Πόλη ή Περιοχή:Calheta de São Miguel

Χώρα:

Πράσινο Ακρωτήρι


Κωδικός Περιοχής 273 / +238273 (Πράσινο Ακρωτήρι)


Το πρόθεμα 273 είναι ο κωδικός περιοχής για το Calheta de São Miguel. Και το Calheta de São Miguel βρίσκεται στη Πράσινο Ακρωτήρι. Αν βρίσκεστε εκτός της Πράσινο Ακρωτήρι και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Calheta de São Miguel, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Πράσινο Ακρωτήρι είναι το +238, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Calheta de São Miguel, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +238 273 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +238 273, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Calheta de São Miguel για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00238 273.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού