Κωδικός Περιοχής 272 / +351272Κωδικός Περιοχής:272     (+351 272)
Πόλη ή Περιοχή:Castelo Branco

Χώρα:

Πορτογαλία


Κωδικός Περιοχής 272 / +351272 (Πορτογαλία)


Το πρόθεμα 272 είναι ο κωδικός περιοχής για το Castelo Branco. Και το Castelo Branco βρίσκεται στη Πορτογαλία. Αν βρίσκεστε εκτός της Πορτογαλία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Castelo Branco, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Πορτογαλία είναι το +351, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Castelo Branco, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +351 272 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +351 272, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Castelo Branco για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00351 272.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού