Κωδικός Περιοχής 270 / +95270Κωδικός Περιοχής:270     (+95 270)
Πόλη ή Περιοχή:Amarapura

Χώρα:

Μιανμάρ


Κωδικός Περιοχής 270 / +95270 (Μιανμάρ)


Το πρόθεμα 270 είναι ο κωδικός περιοχής για το Amarapura. Και το Amarapura βρίσκεται στη Μιανμάρ. Αν βρίσκεστε εκτός της Μιανμάρ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Amarapura, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μιανμάρ είναι το +95, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Amarapura, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +95 270 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +95 270, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Amarapura για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0095 270.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού