Κωδικός Περιοχής 27 / +25527Κωδικός Περιοχής:27     (+255 27)
Πόλη ή Περιοχή:Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga

Χώρα:

Τανζανία


Κωδικός Περιοχής 27 / +25527 (Τανζανία)


Το πρόθεμα 27 είναι ο κωδικός περιοχής για το Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga. Και το Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga βρίσκεται στη Τανζανία. Αν βρίσκεστε εκτός της Τανζανία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Τανζανία είναι το +255, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +255 27 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +255 27, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00255 27.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού