Κωδικός Περιοχής 261 / +238261Κωδικός Περιοχής:261     (+238 261)
Πόλη ή Περιοχή:Praia

Χώρα:

Πράσινο Ακρωτήρι


Κωδικός Περιοχής 261 / +238261 (Πράσινο Ακρωτήρι)


Το πρόθεμα 261 είναι ο κωδικός περιοχής για το Praia. Και το Praia βρίσκεται στη Πράσινο Ακρωτήρι. Αν βρίσκεστε εκτός της Πράσινο Ακρωτήρι και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Praia, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Πράσινο Ακρωτήρι είναι το +238, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Praia, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +238 261 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +238 261, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Praia για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00238 261.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού