Κωδικός Περιοχής 250 / +1250Κωδικός Περιοχής:250     (+1 250)
Πόλη ή Περιοχή:British Columbia (Vancouver Island & Mainland)

Χώρα:

Καναδάς


Κωδικός Περιοχής 250 / +1250 (Καναδάς)


Το πρόθεμα 250 είναι ο κωδικός περιοχής για το British Columbia (Vancouver Island & Mainland). Και το British Columbia (Vancouver Island & Mainland) βρίσκεται στη Καναδάς. Αν βρίσκεστε εκτός της Καναδάς και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο British Columbia (Vancouver Island & Mainland), εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Καναδάς είναι το +1, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο British Columbia (Vancouver Island & Mainland), θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +1 250 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +1 250, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο British Columbia (Vancouver Island & Mainland) για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 001 250.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού