Κωδικός Περιοχής 25 / +50325Κωδικός Περιοχής:25     (+503 25)
Πόλη ή Περιοχή:Gran San Salvador

Χώρα:

Ελ ΣαλβαδόρΤο πρόθεμα 25 είναι ο κωδικός περιοχής για το Gran San Salvador. Και το Gran San Salvador βρίσκεται στη Ελ Σαλβαδόρ. Αν βρίσκεστε εκτός της Ελ Σαλβαδόρ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Gran San Salvador, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ελ Σαλβαδόρ είναι το +503, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Gran San Salvador, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +503 25 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +503 25, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Gran San Salvador για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00503 25.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 25 / +50325 (Ελ Σαλβαδόρ)