Κωδικός Περιοχής 226 / +238226Κωδικός Περιοχής:226     (+238 226)
Πόλη ή Περιοχή:Chã da Igreja

Χώρα:

Πράσινο Ακρωτήρι


Κωδικός Περιοχής 226 / +238226 (Πράσινο Ακρωτήρι)


Το πρόθεμα 226 είναι ο κωδικός περιοχής για το Chã da Igreja. Και το Chã da Igreja βρίσκεται στη Πράσινο Ακρωτήρι. Αν βρίσκεστε εκτός της Πράσινο Ακρωτήρι και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Chã da Igreja, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Πράσινο Ακρωτήρι είναι το +238, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Chã da Igreja, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +238 226 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +238 226, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Chã da Igreja για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00238 226.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού