Κωδικός Περιοχής 20 / +26320Κωδικός Περιοχής:20     (+263 20)
Πόλη ή Περιοχή:Mutare

Χώρα:

Ζιμπάμπουε


Κωδικός Περιοχής 20 / +26320 (Ζιμπάμπουε)


Το πρόθεμα 20 είναι ο κωδικός περιοχής για το Mutare. Και το Mutare βρίσκεται στη Ζιμπάμπουε. Αν βρίσκεστε εκτός της Ζιμπάμπουε και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Mutare, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ζιμπάμπουε είναι το +263, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Mutare, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +263 20 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +263 20, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Mutare για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00263 20.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού