Κωδικός Περιοχής 174 / +375174Κωδικός Περιοχής:174     (+375 174)
Πόλη ή Περιοχή:Soligorsk

Χώρα:

Λευκορωσία


Κωδικός Περιοχής 174 / +375174 (Λευκορωσία)


Το πρόθεμα 174 είναι ο κωδικός περιοχής για το Soligorsk. Και το Soligorsk βρίσκεται στη Λευκορωσία. Αν βρίσκεστε εκτός της Λευκορωσία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Soligorsk, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Λευκορωσία είναι το +375, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Soligorsk, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +375 174 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +375 174, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Soligorsk για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00375 174.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού