Κωδικός Περιοχής 17 / +37517Κωδικός Περιοχής:17     (+375 17)
Πόλη ή Περιοχή:Minsk

Χώρα:

Λευκορωσία


Κωδικός Περιοχής 17 / +37517 (Λευκορωσία)


Το πρόθεμα 17 είναι ο κωδικός περιοχής για το Minsk. Και το Minsk βρίσκεται στη Λευκορωσία. Αν βρίσκεστε εκτός της Λευκορωσία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Minsk, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Λευκορωσία είναι το +375, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Minsk, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +375 17 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +375 17, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Minsk για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00375 17.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού