Κωδικός Περιοχής 15 / +26315Κωδικός Περιοχής:15     (+263 15)
Πόλη ή Περιοχή:Binga

Χώρα:

Ζιμπάμπουε


Κωδικός Περιοχής 15 / +26315 (Ζιμπάμπουε)


Το πρόθεμα 15 είναι ο κωδικός περιοχής για το Binga. Και το Binga βρίσκεται στη Ζιμπάμπουε. Αν βρίσκεστε εκτός της Ζιμπάμπουε και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Binga, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ζιμπάμπουε είναι το +263, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Binga, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +263 15 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +263 15, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Binga για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00263 15.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού