Κωδικός Περιοχής 147 / +241147Κωδικός Περιοχής:147     (+241 147)
Πόλη ή Περιοχή:Libreville

Χώρα:

Γκαμπόν


Κωδικός Περιοχής 147 / +241147 (Γκαμπόν)


Το πρόθεμα 147 είναι ο κωδικός περιοχής για το Libreville. Και το Libreville βρίσκεται στη Γκαμπόν. Αν βρίσκεστε εκτός της Γκαμπόν και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Libreville, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Γκαμπόν είναι το +241, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Libreville, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +241 147 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +241 147, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Libreville για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00241 147.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού