Κωδικός Περιοχής 037 / +6637Κωδικός Περιοχής:037     (+6637)
Πόλη ή Περιοχή:Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo

Χώρα:

Ταϊλάνδη


Κωδικός Περιοχής 037 / +6637 (Ταϊλάνδη)


Το πρόθεμα 037 είναι ο κωδικός περιοχής για το Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo. Και το Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo βρίσκεται στη Ταϊλάνδη. Αν βρίσκεστε εκτός της Ταϊλάνδη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ταϊλάνδη είναι το +66, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +6637 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +6637, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 006637.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού