Κωδικός Περιοχής 035 / +2735Κωδικός Περιοχής:035     (+2735)
Πόλη ή Περιοχή:Zululand (St. Lucia, Richards Bay)

Χώρα:

Νότια Αφρική


Κωδικός Περιοχής 035 / +2735 (Νότια Αφρική)


Το πρόθεμα 035 είναι ο κωδικός περιοχής για το Zululand (St. Lucia, Richards Bay). Και το Zululand (St. Lucia, Richards Bay) βρίσκεται στη Νότια Αφρική. Αν βρίσκεστε εκτός της Νότια Αφρική και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Zululand (St. Lucia, Richards Bay), εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Νότια Αφρική είναι το +27, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Zululand (St. Lucia, Richards Bay), θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +2735 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +2735, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Zululand (St. Lucia, Richards Bay) για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 002735.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού