Κωδικός Περιοχής 0298 / +54298Κωδικός Περιοχής:0298     (+54298)
Πόλη ή Περιοχή:Río Negro

Χώρα:

ΑργεντινήΤο πρόθεμα 0298 είναι ο κωδικός περιοχής για το Río Negro. Και το Río Negro βρίσκεται στη Αργεντινή. Αν βρίσκεστε εκτός της Αργεντινή και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Río Negro, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Αργεντινή είναι το +54, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Río Negro, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +54298 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +54298, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Río Negro για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0054298.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 0298 / +54298 (Αργεντινή)