Κωδικός Περιοχής 0240 / +40240Κωδικός Περιοχής:0240     (+40240)
Πόλη ή Περιοχή:Tulcea

Χώρα:

Ρουμανία


Κωδικός Περιοχής 0240 / +40240 (Ρουμανία)


Το πρόθεμα 0240 είναι ο κωδικός περιοχής για το Tulcea. Και το Tulcea βρίσκεται στη Ρουμανία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ρουμανία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Tulcea, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ρουμανία είναι το +40, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Tulcea, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +40240 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +40240, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Tulcea για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0040240.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού