Κωδικός Περιοχής 017 / +2717Κωδικός Περιοχής:017     (+2717)
Πόλη ή Περιοχή:Southern Mpumalanga (Ermelo)

Χώρα:

Νότια Αφρική


Κωδικός Περιοχής 017 / +2717 (Νότια Αφρική)


Το πρόθεμα 017 είναι ο κωδικός περιοχής για το Southern Mpumalanga (Ermelo). Και το Southern Mpumalanga (Ermelo) βρίσκεται στη Νότια Αφρική. Αν βρίσκεστε εκτός της Νότια Αφρική και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Southern Mpumalanga (Ermelo), εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Νότια Αφρική είναι το +27, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Southern Mpumalanga (Ermelo), θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +2717 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +2717, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Southern Mpumalanga (Ermelo) για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 002717.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού