Κωδικός Περιοχής Zamora ChinchipeΠόλη ή Περιοχή:Zamora Chinchipe
Κωδικός Περιοχής:7     (+593 7)

Χώρα:

Ισημερινός


Κωδικός Περιοχής Zamora Chinchipe (Ισημερινός)


Το πρόθεμα 7 είναι ο κωδικός περιοχής για το Zamora Chinchipe. Και το Zamora Chinchipe βρίσκεται στη Ισημερινός. Αν βρίσκεστε εκτός της Ισημερινός και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Zamora Chinchipe, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ισημερινός είναι το +593, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Zamora Chinchipe, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +593 7 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +593 7, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Zamora Chinchipe για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00593 7.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού