Κωδικός Περιοχής Vila do MaioΠόλη ή Περιοχή:Vila do Maio
Κωδικός Περιοχής:255     (+238 255)

Χώρα:

Πράσινο Ακρωτήρι


Κωδικός Περιοχής Vila do Maio (Πράσινο Ακρωτήρι)


Το πρόθεμα 255 είναι ο κωδικός περιοχής για το Vila do Maio. Και το Vila do Maio βρίσκεται στη Πράσινο Ακρωτήρι. Αν βρίσκεστε εκτός της Πράσινο Ακρωτήρι και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Vila do Maio, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Πράσινο Ακρωτήρι είναι το +238, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Vila do Maio, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +238 255 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +238 255, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Vila do Maio για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00238 255.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού