Κωδικός Περιοχής Treinta y TresΠόλη ή Περιοχή:Treinta y Tres
Κωδικός Περιοχής:445     (+598 445)

Χώρα:

Ουρουγουάη


Κωδικός Περιοχής Treinta y Tres (Ουρουγουάη)


Το πρόθεμα 445 είναι ο κωδικός περιοχής για το Treinta y Tres. Και το Treinta y Tres βρίσκεται στη Ουρουγουάη. Αν βρίσκεστε εκτός της Ουρουγουάη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Treinta y Tres, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ουρουγουάη είναι το +598, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Treinta y Tres, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +598 445 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +598 445, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Treinta y Tres για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00598 445.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού