Κωδικός Περιοχής SimunyeΠόλη ή Περιοχή:Simunye
Κωδικός Περιοχής:2382     (+268 2382)
2383     (+268 2383)

Χώρα:

Σουαζιλάνδη


Κωδικός Περιοχής Simunye (Σουαζιλάνδη)


Το πρόθεμα 2383 είναι ο κωδικός περιοχής για το Simunye. Και το Simunye βρίσκεται στη Σουαζιλάνδη. Αν βρίσκεστε εκτός της Σουαζιλάνδη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Simunye, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Σουαζιλάνδη είναι το +268, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Simunye, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +268 2383 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +268 2383, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Simunye για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00268 2383.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού