Κωδικός Περιοχής Quảng NgãiΠόλη ή Περιοχή:Quảng Ngãi
Κωδικός Περιοχής:055     (+8455)

Χώρα:

Βιετνάμ


Κωδικός Περιοχής Quảng Ngãi (Βιετνάμ)


Το πρόθεμα 055 είναι ο κωδικός περιοχής για το Quảng Ngãi. Και το Quảng Ngãi βρίσκεται στη Βιετνάμ. Αν βρίσκεστε εκτός της Βιετνάμ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Quảng Ngãi, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Βιετνάμ είναι το +84, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Quảng Ngãi, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +8455 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +8455, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Quảng Ngãi για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 008455.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού