Κωδικός Περιοχής QazakhΠόλη ή Περιοχή:Qazakh
Κωδικός Περιοχής:22     (+994 22)

Χώρα:

Αζερμπαϊτζάν


Κωδικός Περιοχής Qazakh (Αζερμπαϊτζάν)


Το πρόθεμα 22 είναι ο κωδικός περιοχής για το Qazakh. Και το Qazakh βρίσκεται στη Αζερμπαϊτζάν. Αν βρίσκεστε εκτός της Αζερμπαϊτζάν και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Qazakh, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Αζερμπαϊτζάν είναι το +994, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Qazakh, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +994 22 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +994 22, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Qazakh για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00994 22.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Qazakh