Κωδικός Περιοχής MubendeΠόλη ή Περιοχή:Mubende
Κωδικός Περιοχής:4644     (+256 4644)

Χώρα:

Ουγκάντα


Κωδικός Περιοχής Mubende (Ουγκάντα)


Το πρόθεμα 4644 είναι ο κωδικός περιοχής για το Mubende. Και το Mubende βρίσκεται στη Ουγκάντα. Αν βρίσκεστε εκτός της Ουγκάντα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Mubende, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ουγκάντα είναι το +256, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Mubende, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +256 4644 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +256 4644, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Mubende για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00256 4644.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού