Κωδικός Περιοχής MolėtaiΠόλη ή Περιοχή:Molėtai
Κωδικός Περιοχής:8383     (+370 8383)

Χώρα:

Λιθουανία


Κωδικός Περιοχής Molėtai (Λιθουανία)


Το πρόθεμα 8383 είναι ο κωδικός περιοχής για το Molėtai. Και το Molėtai βρίσκεται στη Λιθουανία. Αν βρίσκεστε εκτός της Λιθουανία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Molėtai, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Λιθουανία είναι το +370, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Molėtai, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +370 8383 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +370 8383, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Molėtai για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00370 8383.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού