Κωδικός Περιοχής MezőkövesdΠόλη ή Περιοχή:Mezőkövesd
Κωδικός Περιοχής:49     (+36 49)

Χώρα:

Ουγγαρία


Κωδικός Περιοχής Mezőkövesd (Ουγγαρία)


Το πρόθεμα 49 είναι ο κωδικός περιοχής για το Mezőkövesd. Και το Mezőkövesd βρίσκεται στη Ουγγαρία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ουγγαρία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Mezőkövesd, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ουγγαρία είναι το +36, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Mezőkövesd, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +36 49 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +36 49, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Mezőkövesd για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0036 49.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού