Κωδικός Περιοχής MegalopoliΠόλη ή Περιοχή:Megalopoli
Κωδικός Περιοχής:2791     (+30 2791)

Χώρα:

Ελλάδα


Κωδικός Περιοχής Megalopoli (Ελλάδα)


Το πρόθεμα 2791 είναι ο κωδικός περιοχής για το Megalopoli. Και το Megalopoli βρίσκεται στη Ελλάδα. Αν βρίσκεστε εκτός της Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Megalopoli, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ελλάδα είναι το +30, οπότε αν βρίσκεστε στην Γαλλία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Megalopoli, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +30 2791 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +30 2791, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Megalopoli για να τον καλέσετε από την Γαλλία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0030 2791.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού