Κωδικός Περιοχής Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / RakirakiΠόλη ή Περιοχή:Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki
Κωδικός Περιοχής:66     (+679 66)

Χώρα:

Φίτζι


Κωδικός Περιοχής Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki (Φίτζι)


Το πρόθεμα 66 είναι ο κωδικός περιοχής για το Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki. Και το Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki βρίσκεται στη Φίτζι. Αν βρίσκεστε εκτός της Φίτζι και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Φίτζι είναι το +679, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +679 66 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +679 66, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Lautoka / Ba / Vatukoula / Tavua / Rakiraki για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00679 66.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού