Κωδικός Περιοχής Jaluit AtollΠόλη ή Περιοχή:Jaluit Atoll
Κωδικός Περιοχής:5451     (+692 5451)

Χώρα:

Νήσοι Μάρσαλ


Κωδικός Περιοχής Jaluit Atoll (Νήσοι Μάρσαλ)


Το πρόθεμα 5451 είναι ο κωδικός περιοχής για το Jaluit Atoll. Και το Jaluit Atoll βρίσκεται στη Νήσοι Μάρσαλ. Αν βρίσκεστε εκτός της Νήσοι Μάρσαλ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Jaluit Atoll, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Νήσοι Μάρσαλ είναι το +692, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Jaluit Atoll, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +692 5451 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +692 5451, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Jaluit Atoll για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00692 5451.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού