Κωδικός Περιοχής HaapsaluΠόλη ή Περιοχή:Haapsalu
Κωδικός Περιοχής:47     (+372 47)

Χώρα:

Εσθονία


Κωδικός Περιοχής Haapsalu (Εσθονία)


Το πρόθεμα 47 είναι ο κωδικός περιοχής για το Haapsalu. Και το Haapsalu βρίσκεται στη Εσθονία. Αν βρίσκεστε εκτός της Εσθονία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Haapsalu, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Εσθονία είναι το +372, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Haapsalu, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +372 47 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +372 47, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Haapsalu για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00372 47.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού