Κωδικός Περιοχής DarviΠόλη ή Περιοχή:Darvi
Κωδικός Περιοχής:4344     (+976 4344)
4845     (+976 4845)

Χώρα:

ΜογγολίαΤο πρόθεμα 4845 είναι ο κωδικός περιοχής για το Darvi. Και το Darvi βρίσκεται στη Μογγολία. Αν βρίσκεστε εκτός της Μογγολία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Darvi, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μογγολία είναι το +976, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Darvi, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +976 4845 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +976 4845, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Darvi για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00976 4845.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Darvi (Μογγολία)