Κωδικός Περιοχής BokhtarΠόλη ή Περιοχή:Bokhtar
Κωδικός Περιοχής:32452     (+992 32452)

Χώρα:

ΤατζικιστάνΤο πρόθεμα 32452 είναι ο κωδικός περιοχής για το Bokhtar. Και το Bokhtar βρίσκεται στη Τατζικιστάν. Αν βρίσκεστε εκτός της Τατζικιστάν και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bokhtar, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Τατζικιστάν είναι το +992, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bokhtar, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +992 32452 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +992 32452, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Bokhtar για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00992 32452.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Bokhtar (Τατζικιστάν)