Κωδικός Περιοχής Bocas del ToroΠόλη ή Περιοχή:Bocas del Toro
Κωδικός Περιοχής:7     (+507 7)

Χώρα:

ΠαναμάςΤο πρόθεμα 7 είναι ο κωδικός περιοχής για το Bocas del Toro. Και το Bocas del Toro βρίσκεται στη Παναμάς. Αν βρίσκεστε εκτός της Παναμάς και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bocas del Toro, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Παναμάς είναι το +507, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bocas del Toro, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +507 7 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +507 7, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Bocas del Toro για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00507 7.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Bocas del Toro (Παναμάς)