Κωδικός Περιοχής Ashburton, Akaroa, Chatham IslandsΠόλη ή Περιοχή:Ashburton, Akaroa, Chatham Islands
Κωδικός Περιοχής:0330     (+64330)

Χώρα:

Νέα Ζηλανδία


Κωδικός Περιοχής Ashburton, Akaroa, Chatham Islands (Νέα Ζηλανδία)


Το πρόθεμα 0330 είναι ο κωδικός περιοχής για το Ashburton, Akaroa, Chatham Islands. Και το Ashburton, Akaroa, Chatham Islands βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία. Αν βρίσκεστε εκτός της Νέα Ζηλανδία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Ashburton, Akaroa, Chatham Islands, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Νέα Ζηλανδία είναι το +64, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Ashburton, Akaroa, Chatham Islands, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +64330 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +64330, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Ashburton, Akaroa, Chatham Islands για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0064330.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού