Κωδικός Περιοχής Angra do HeroísmoΠόλη ή Περιοχή:Angra do Heroísmo
Κωδικός Περιοχής:295     (+351 295)

Χώρα:

Πορτογαλία


Κωδικός Περιοχής Angra do Heroísmo (Πορτογαλία)


Το πρόθεμα 295 είναι ο κωδικός περιοχής για το Angra do Heroísmo. Και το Angra do Heroísmo βρίσκεται στη Πορτογαλία. Αν βρίσκεστε εκτός της Πορτογαλία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Angra do Heroísmo, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Πορτογαλία είναι το +351, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Angra do Heroísmo, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +351 295 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +351 295, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Angra do Heroísmo για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00351 295.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού