Κωδικός Περιοχής 77 / +26377Κωδικός Περιοχής:77     (+263 77)
Πόλη ή Περιοχή:Mvurwi

Χώρα:

ΖιμπάμπουεΤο πρόθεμα 77 είναι ο κωδικός περιοχής για το Mvurwi. Και το Mvurwi βρίσκεται στη Ζιμπάμπουε. Αν βρίσκεστε εκτός της Ζιμπάμπουε και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Mvurwi, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ζιμπάμπουε είναι το +263, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Mvurwi, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +263 77 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +263 77, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Mvurwi για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00263 77.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 77 / +26377 (Ζιμπάμπουε)