Κωδικός Περιοχής 063 / +85563Κωδικός Περιοχής:063     (+85563)
Πόλη ή Περιοχή:Siem Reap

Χώρα:

Καμπότζη


Κωδικός Περιοχής 063 / +85563 (Καμπότζη)


Το πρόθεμα 063 είναι ο κωδικός περιοχής για το Siem Reap. Και το Siem Reap βρίσκεται στη Καμπότζη. Αν βρίσκεστε εκτός της Καμπότζη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Siem Reap, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Καμπότζη είναι το +855, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Siem Reap, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +85563 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +85563, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Siem Reap για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0085563.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού