Κωδικός Περιοχής 02 / +3582Κωδικός Περιοχής:02     (+3582)
Πόλη ή Περιοχή:Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg)

Χώρα:

Φινλανδία


Κωδικός Περιοχής 02 / +3582 (Φινλανδία)


Το πρόθεμα 02 είναι ο κωδικός περιοχής για το Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg). Και το Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg) βρίσκεται στη Φινλανδία. Αν βρίσκεστε εκτός της Φινλανδία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg), εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Φινλανδία είναι το +358, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg), θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +3582 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +3582, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Turku and Pori (Turku ja Pori / Åbo och Björneborg) για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 003582.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού