Προθεμα / Διεθνείς κωδικός κλήσης Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας

Εισάγετε το όνομα της χώρας ή τον διεθνείς κωδικός κλήσης:Χώρα:Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας

προθεμα / διεθνείς κωδικός κλήσης:

+691

00691

Τοπική ώρα:

11:40

Top-Level Domain:

fm

Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Σημείωση:
Το αρχικό μηδέν του εθνικού κωδικού της περιοχής πρέπει να παραλειφθεί εδώ. Επομένως, ο αριθμός '01936 1751936' θα γίνει '+691 1936 1751936' με τον κωδικό κλήσης της χώρας.


Οι Κωδικοί της περιοχής Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας...

Προθεμα Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας (Διεθνείς κωδικός κλήσης)


Ο προθεμα / διεθνείς κωδικός κλήσης για την Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας είναι +691 (00691). Αν βρίσκεστε εκτός της Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Yap island, , εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον προθεμα / διεθνείς κωδικός κλήσης που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο προθεμα / διεθνείς κωδικός κλήσης για τη Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας είναι το +691 (00691), οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Yap island, , θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +691 96 ως πρόθεμα. Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή. Για τον πλασματικό αριθμό τηλεφώνου 9751936, τον κωδικό περιοχής 96 και τον προθεμα / διεθνείς κωδικός κλήσης +691 ο αριθμός που θα καλέσετε είναι ο +691 96 9751936.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών. Ως εναλλακτική λύση του +691 96, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Yap island, για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00691 96. Για τον πλασματικό αριθμό τηλεφώνου 9751936, τον κωδικό περιοχής 96 και τον προθεμα / διεθνείς κωδικός κλήσης 00691 (Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας) ο αριθμός που θα καλέσετε είναι ο 00691 96 9751936.

Ακόμη και όταν μια κλήση λαμβάνεται από το εξωτερικό, ο αριθμός του καλούντος μπορεί να αποκρύψει μια υπηρεσία για την οποία ο πάροχος υπηρεσιών χρεώνει μια πρόσθετη αμοιβή. Τέτοιες κλήσεις προέρχονται συχνά από την Αφρική - δηλ. κλήσεις με προθεμα / διεθνείς κωδικός κλήσης 2xx - με σκοπό να προσελκύσουν τον καλούμενο να επιστρέψει την κλήση. Η επιστροφή μιας αναπάντητης κλήσης από έναν τέτοιο αριθμό συχνά προκαλεί υψηλές χρεώσεις στον ενδιαφερόμενο συνδρομητή, οι οποίες μεταφέρονται στην εταιρεία που έκανε την κλήση παγίδα. Όσο διαρκεί η επιστρεφόμενη κλήση, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι χρεώσεις. Επομένως πρέπει να δίδεται προσοχή όταν επιστρέφετε τέτοιες απρόσμενες κλήσεις από το εξωτερικό. Οι συνδρομητές γνωρίζουν συχνά τα προθέματα των ακριβών αριθμών υπηρεσιών στις χώρες τους, αλλά συνήθως δεν είναι δυνατόν να ταυτοποιήσουν αυτές τις υπηρεσίες σε ξένους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Εάν ο συνδρομητής καλεί σε έναν κινητό αριθμό, δεν έχει σημασία σε ποια χώρα βρίσκεται η κινητή συσκευή. Αν η κλήση είναι διεθνής και το αν ο προθεμα / διεθνείς κωδικός κλήσης - στην περίπτωση αυτή ο +691 (00691, Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας) - πρέπει να καθοριστεί εξαρτάται αποκλειστικά από το αν η καλούμενη κινητή συσκευή χρησιμοποιεί έναν πάροχο κινητής τηλεφωνίας από την ίδια χώρα με τον καλούντα. Η θέση της κινητής συσκευής δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες, η τοποθεσία μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά όταν πρόκειται για χρεώσεις κλήσεων. Μόλις μια κινητή συσκευή πραγματοποιήσει κλήση σε ένα ξένο κινητό δίκτυο, προκύπτουν χρεώσεις περιαγωγής. Αυτές οι επιβαρύνσεις βαρύνουν τον κάτοχο της συγκεκριμένης συσκευής, ανεξάρτητα από το αν είναι καλεί ο ίδιος ή τον καλεί κάποιος άλλος. Τα τέλη περιαγωγής έχουν καταργηθεί σε μεγάλο βαθμό εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επομένως δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις όταν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ωστόσο, αυτό συχνά προκαλεί υψηλό κόστος. Τα τέλη περιαγωγής είναι ιδιαίτερα υψηλά σε αεροσκάφη και σε πλοία που διαθέτουν κινητό δίκτυο. Συνεπώς, συνιστάται να ενημερβθείτε εκ των προτέρων σχετικά με τις χρεώσεις περιαγωγής ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό ή να παίξετε με ασφάλεια αφήνοντας τη συσκευή σε κατάσταση πτήσης για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Κωδικός Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας (Κωδικός κλήσης χώρας)